Insuficiența renală: cauze, simptome, tratament

Rinichi durerea. 7 simptome care sugereaza prezenta unei afectiuni renale

Conținutul

Durerea de rinichi.

hipertrofia benigna prostata cie 10 durata de viata cancer prostata

Cand trebuie sa mergem la medic? Una din cele mai chinuitoare si persistente dureri pe care le poate avea un om este durerea de rinichi.

efect secundar după prostatită supozitoare rectale pentru prostatită și adenom

Nu toate durerile de rinichi sunt rinichi durerea fel de puternice in functie de cauza ce duce la aparitia lor. Durerile de rinichi trebuie luate in seama, ele putand fi cauzate de probleme serioase.

cum să faci față prostatitei cronice microclisteri pentru prostatită din ulei de cătină

Durerea de rinichi apare de obicei in regiunea lombara sau in flanc, dar in caz de obstructie ureterala poate iradia in fosa iliaca, organele genitale externe sau radacina rinichi durerea in functie de nivelul obstructiei. Aceasta apare doar in partea rinichiului suferind. Durerea poate fi surda, difuza pielonefrita acuta sau intensa, rinichi durerea colica ureterala si se poate insoti de semne si simptome urinare precum urinat dificil sau insotit de durere, putin si des, schimbarea culorii urinii hematurie — globule rosii in urina.

Generalitati

Pot apare si altfel de simptome ca oboseala, edeme, eruptii cutanate, febra sau varsaturi. Bolnavul cu litiaza renala nu-si gaseste o pozitie antalgica prin care sa reduca intensitatea durerii si este agitat. Prezenta unui singur simptom insotitor nu exclude probabilitatea de a avea o boala renala.

tratamentul antic al prostatitei este posibil să se vindece prostatita cu masaje

Oricare ar fi cauza durerii de rinichi este necesara prezentarea la doctor pentru a stabili exact ce este de facut. In cazul in care varsaturile si durerea persista peste zile sugerand prezenta obstructiei urinare sau daca durerea este insotita de alte dureri corporale, oboseala, rinichi durerea acest lucru este obligatoriu.

De asemenea in prezenta unui istoric de infectie recenta a tractului urinar asociat unei dureri de rinichi ar trebui facut un control medical.