Electrovaporizarea bipolara cu plasma a prostatei in mediu salin | Prostaffect În România

Prostatita salina

Conținutul

  Purtătorul de cuvânt Vaporizarea cu plasmă: Olympus ESG — tehnologie de ultimă generaţie În Spitalul Privat Bethesda se pot efectua în prostatita salina de siguranţă sporită intervenţii chirurgicale pentru adenomul de prostată precum şi pentru tumorile vezicale şi prostatice utilizând cea mai nouă tehnologie cu plasmă. Spitalul Bethesda este singurul spital din Moldova dotat cu acest tip de vaporizator de plasmă de ultimă generaţie.

  fructe pentru prostatita cronică

  Suprafaţa postoperatorie rezultată e netedă cu minime leziuni termice de vecinătate datorită ansei în formă de ciupercă. Pentru prostatele mari diametrul ansei extins dincolo de cel al rezecţiei monopolare oferă viteza şi siguranţă, hemostază îmbunătăţită cu prostatita salina efecte, cu reducerea la minim a sângerării intraoperatorii. Vaporizarea cu plasma de ultimă generaţie ESG cu funcţie inteligentă de pornire instantanee permite optimizarea tăierii şi a coagulării datorită unui sistem rapid de monitorizare ce asigură puterea necesară efectului tisular dorit prin măsurarea impedanţei, tensiunii şi intensităţii de ori pe secundă în ansă.

  tratamentul prostatitei la bărbați supozitoare cu medicamente

  ESG este mai rapid şi mai sigur decât modelul anterior UES 40 permiţând prostatita salina mişcare mai uşoară în câmpul operator şi o vaporizare foarte bine controlată în orice condiţii de flux salin. Imaginea intraoperatorie e mai clară comparativ cu vaporizarea laser obstrucţionată de impulsurile specifice.

  standard internațional pentru tratamentul prostatitei

  Tulburările electrolitice sunt absente, iar stimularea obturatorului e redusă. Noua tehnologie are eficacitate superioară, siguranţă sporită şi permite recuperarea postoperatorie rapidă cu externare în zile în adenomul de prostata precum şi în tumorile prostatita salina şi prostatice.

  rezultat analiza psa valori normale