Ingrijire medicala

Prostatita academică, Analgezic pentru prostatită și uretrită

Iubește viața / Prostata, disfuncţii sexuale şi infidelitate / 21.11.19 /

Numita prostatectomie robotica, aceasta procedura chirurgicala minim invaziva prin care se trateaza cancerul de prostata este realizata cu ajutorul unei tehnologii avansate de catre o echipa de medici experimentati in proceduri laparoscopice. Sistemul de chirurgie robotica Prostatectomia radicala robotica ce implica indepartarea prostatei afectate, a veziculelor seminale si a ganglionilor limfatici regionali se realizeaza cu ajutorul robotului chirurgical da Vinci, un sistem computerizat sofisticat de chirurgie robotica ce permite medicilor efectuarea unor operatii prostatita academică mare dificultate, datorita performantelor imbunatatite in ceea ce priveste vizualizarea structurilor si controlul asupra campului operator.

prostatita academică

Detaliile operatiei robotice Folosind sistemul chirurgical avansat, instrumentele robotice miniaturizate se introduc prin cateva incizii milimetrice in abdomenul pacientului si permit chirurgului urolog sa indeparteze prostata si tesuturile inconjuratoare afectate cu mare precizie. In timpul prostatectomiei radicale asistate de robot se folosesc un endoscop tridimensional si un echipament performant de prelucrare a imaginilor pentru a prostatita academică o vedere mult marita a structurilor delicate prostatita academică inconjoara prostata nervi, vase de sange, muschipermitand conservarea optima a acestor tesuturi vitale.

prostatita academică

Iatagan Cristianmedic primar urologie, supraspecializat in chirurgie robotica, efectueaza prostatectomii radicale minim invaziv, robotic, pentru tratamentul cancerului de prostata in cadrul Centrului de Chirurgie Robotica din Ponderas Academic Hospital.

Iatagan Cristian reuseste sa indeparteze prostata tumorala cu precizie maxima, astfel incat tesuturile din jur sa nu fie afectate.

prostatita academică

Consola robotica asigura un spectru vizual revolutionar, tridimensional si marit, iar bratele robotului permit chirurgului prostatita academică faca miscari extrem de precise in timpul interventiei, ceea ce se translateaza in performanta in indepartarea tesutului malign si prezervarea tesuturilor sanatoase.

Rezultatele oncologice prin excizia in totalitate a tesuturilor canceroase sunt cel putin la fel de bune dar cu rezultate functionale continenta urinara, pastrarea erecției net superioare celor din operatiile clasice sau prostatita academică.

prostatita academică

Beneficiile chirurgiei robotice: Complicatiile intraoperatorii si postoperatorii sunt mult reduse. Hemoragie pierdere de sange minima.

Prostatita academică postoperatorie de intensitate foarte mica.

prostatita academică

Risc de infectii scazut datorita inciziilor milimetrice. Recuperarea pacientului este rapida, cu spitalizare de scurta durata si reluarea rapida a activitatii. O foarte buna prostatita academică a vietii, cu aspect estetic postoperator si disconfort de intensitate minima.

Cere o programare.

prostatita academică