Prostata, G80, 60 capsule, Fares

Prostata g80

Sprijină funcția urinară normală la bărbații peste 45 ani Ingrediente per capsulă: prostata g80 Extract de palmier de Florida Serenoa repens standardizat în min.

apă minerală și prostatita

Palmierul de Florida este originar din America de Nord. Este asemănător cu palmierul, dar de talie mai redusă, de până la maxim 4 metri. Fructele sale, asemănătoare la aspect cu măslinele, au fost folosite de amerindieni pentru tratamentul afecțiunilor urinare.

SFATURI PRACTICE DE DIETA SI STIL DE VIATA:

La ora actuală, este cea mai studiată plantă folosită pentru prostată. Studiile au evidențiat că extractul de palmier de Florida are efect antiandrogenic: previne acumularea de testosteron care poate conduce la hiperplazia prostatei și inhibă creșterea țesutului prostatic la pacienții cu hipertrofie benignă de prostată.

La acestea se adaugă efectul antiinflamator și antispastic.

tratament pentru urinare deasa la barbati

Pygeum africanum prunul african este un arbore veșnic verde, care se găsește în Africa Centrală și de Sud. Tradițional vindecătorii africani au folosit scoarța sa pentru a trata problemele vezicii urinare și tulburările de micțiune.

Astăzi este renumit pentru amelioararea simptomatologiei urinare din hipertrofia benignă de prostată și inflamațiile prostatei.

de ce ma dor rinichii

Numeroase studii au raportat reducerea semnificativă a urinării ezitante și frecvente, a nicturiei și a disuriei. Studiile clinice au demonstrat că are aceeași eficientă cu tamsulosidul, substanța de sinteză folosită frecvent în tratarea afecțiunilor prostatei.

Ghimpele, prin substanțele active pe care le conține induce o puternică acțiune decongestivă, antiinflamatoare, diuretică ceea ce ajută foarte mult în afecțiunile prostatei.

Sunt client nou

Are efect antimicrobian pe proteus și coli, germenii cel mai frecvenți implicați în infecțiile tractului urinar. Astfel, reduce frecvența urinărilor nocturne, prostata g80 dispariția usturimilor pe uretra și revenirea prostatei inflamate la volumul normal.

hemoleucograma prostatitei

Rădăcina de urzică este diuretică și antiinflamatoare asupra prostata g80. Studii clinice au dovedit eficacitatea sa prostata g80 hiperplazia benignă a prostatei, stadiile I și II. S-a constatat că reduce reziduul vezical, crește volumul urinar, ameliorează disuria și nicturia.

Roșiile conțin un fitonutrient - licopenul - care dă culoarea lor roșie. Funcția antioxidantă a licopenului capacitatea sa de a proteja celulele și alte structuri din organism de daunele provocate de oxidanți a fost legată de către cercetători de protecția ADN-ului în interiorul globulelor albe.

Caracteristici

Este un antioxidant de două ori mai activ decât carotenul. Licopenul joacă un rol foarte important în prevenirea cancerului de prostată. Efect: - antiandrogenic scade excesul de testosteron - antiinflamator și decongestionant al prostatei - diuretic.